P O R T F O L I O
   O V E R  T I T U S
   K L A N T E N
    C O N T A C T
    H O M E

TITUS heeft een eigen hedendaagse kijk op grafisch vormgeven: heldere vormentaal, zakelijk en strak. Altijd 1 op 1 contact met de opdrachtgever. Dit betekent korte lijnen, duidelijkheid, geen verrassingen en, niet onbelangrijk, minder kosten.

TITUS luistert om te beginnen nauwkeurig naar de wensen en ideeen van de opdrachtgever en wat deze zoekt in stijl en sfeer om zo te achterhalen wat bij het bedrijf in kwestie past en welke haar unique selling points zijn. Indien gewenst brengt TITUS dit overzichtelijk in beeld in de vorm van een moodboard.
Samen met de opdrachtgever gaat TITUS vervolgens een interactief proces in waarbij de opdrachtgever als volwaardige partner steeds meekijkt en meebeslist tijdens alle stappen in het ontwerpproces. Ervaring leert dat een dergelijk interactief ontwerpproces stimulerend werkt en de nodige chemie tot stand brengt tussen betrokken partijen. TITUS streeft daarom naar een zo optimale betrokkenheid van de opdrachtgever bij dit proces opdat beide partijen zich in het uiteindelijk grafische resultaat zullen kunnen herkennen.

Door meer dan 15 jaar creatieve ervaring is TITUS veelzijdig: logo ontwerp, huisstijl vormgeving, vormgeving en opmaak van alle mogelijke en soorten drukwerk zoals brochures, folders, leeflets, flyers, nieuwsbrieven, presentatiemappen, verpakkingen, jaarverslagen, boeken, visuals, belettering, relatiegeschenken, websites, etc.
Staat uw item er niet bij? Vraag er naar!

Indien gewenst begeleidt TITUS het drukproces van idee tot resultaat zonder het budget uit het oog te verliezen.
Over TITUS